CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 5 727476
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Cégtörténet

A Miller Alarm Kft. 2012 óta van jelen Magyarországon debreceni székhellyel biztonságtechnikai, tűzjelző és informatikai területen. Az évek során dinamikusan alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez.

Az elmúlt néhány év alatt sikerült a biztonságtechnikai üzletágakban céltudatos és kitartó munkánkkal nevet és elismerést szereznünk. Indulásunktól napjainkig cégek, intézmények, illetve kiterjedt hálózattal rendelkező szervezetek a partnereink.

Ezeken a piaci területeket igyekszünk minőségi, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtani.

Élenjáró technológiával rendelkező cégekkel együttműködve, olyan versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek szervesen kapcsolódnak a korszerű biztonságtechnika, tűzjelző és informatikai rendszerekhez. Különös hangsúlyt fektetünk a nagy megbízhatóságú eszközök alkalmazására és ezekhez párosuló magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.

Partnereinkkel és kollegákkal együttműködve ma már képesek vagyunk komplex hálózatok tervezésére, kivitelezésére, karbantartására.

Az Miller Alarm komplett megoldásokat képes nyújtani Önöknek. ezen elváráshoz alkalmazkodva választottuk ki a beszállítóinkat:

schrack-logo-1hikvision-logo-1ubiquiti-logo-1mikrotik-logo-1paradox-logo-1monacor-logo-1

 

 

Cégünk gazdasági üzletmenete átgondolt és megalapozott. Partnereinknek versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. A vevői elégedettség elérésére, tartós szállítói és alvállalkozói kapcsolatokra törekszünk.

Bízunk abban, hogy új partnereink érdeklődését is sikerült bemutatkozásunkkal felkelteni és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel: Molnár Attila

iroda-1 iroda-2 iroda-3 iroda-1 iroda-2 iroda-3 iroda-2-06 iroda-2-04 iroda-2-05 iroda-2-02 iroda-2-03 iroda-2-01