CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Hő- és füstelvezetés

A füst akadályozza a tűzoltókat a tűzfészek megtalálásában és megnehezíti a menekülést a többi ember számára is. A füstmérgezés is egy olyan veszélyforrás, amelyet nem szabad alábecsülni. Már öt levegővétel is elegendő, hogy elveszítsük az eszméletünket.

Füst terjedése füstelvezető rendszer nélkül

ho-es-fust-4

Gravitációs vagy gépészeti füstelvezetés alkalmazása

Előnyei és jellemzői
- Kivezetik a forró gázokat és gőzöket
- Elhatárolják a füstöt
- Füstmentes tereket hoznak létre
- Segítik az épület gyors kiürítését
- Lehetővé teszik a tűzfészek lokalizálását
- Segítenek elkerülni az ún. “flashover”-t
- Lehetővé teszik a tűzoltók azonnali munkáját

A biztonság és a védelem első helyen áll a szükségletek fontosságának sorrendjében. Ezért az ember mindent elkövet a magas szintű biztonság és védelem érdekében. Ez különösen a tűzmegelőzésben szembetűnő. A tűz hatását csökkentő aktív és passzív intézkedéseknek széles tárháza áll rendelkezésre.

Parkolóházak, mélygarázsok füstelvezetése

ho-es-fust-5

 

A parkolóházak füstelvezetése speciális tervezőmunkát igényel. A mélygarázsokban és parkolóházakban alkalmazott rendszereknek kettős szerepük van. Egyrészt a füst kezelése, másrészt a szénmonoxid szint csökkentése.

Személyre szabott megoldásokat kínálunk különböző épülettípusok esetén is. Legyen szó apartman jellegű épületről, bevásárlóközpontról, raktárról, gyárról vagy egyedül álló épületről.

 

Hő- és füstelvezetés: biztonság az első pillanattól kezdve

hő- és füstelvezetéshő- és füstelvezetés a legfontosabb feladatok egyike a tervezési fázisban. Velünk professzionális megoldásokra és maximális biztonságra számíthat!

Az épületek tervezése során sokféle szempontot kell figyelembe venni funkciótól függően, ám egyetlen tényező minden projekt esetében prioritást élvez, ez pedig a biztonság. Az emberi életek és anyagi károk elkerülése érdekében minden veszélyforrás nagy figyelmet érdemel, köztük különösen jelentős a tűzbiztonság, és ezzel összefüggésben a hő- és füstelvezetés.

A standard konstrukciók nem feltétlenül tudnak hatékony és teljes körű védelmet biztosítani, ezért mi minden megbízást egyedi esetként kezelünk. Bármilyen épülettípusról legyen is szó, tevékenyen részt veszünk a tervezési fázisban, hogy a hő- és füstelvezetés garantáltan problémamentes legyen.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg közelebbről, hogyan tudjuk támogatni a biztonságos környezet kialakítását az Ön projektje esetében!

Hő- és füstelvezetés egyedi megoldásokkal

hő-és füstelvezetéshő-és füstelvezetés a modern épületgépészeti megoldások kitűnő képviselője. A különböző használatban lévő ingatlanok, parkolóházak, irodák és gyárak számára egyaránt fontos a tűzvédelem és a munkavédelmi előírásoknak való megfelelés. A tűz különösen veszélyes, mert gyorsan terjed és nemcsak a lángok jelentenek veszélyt, hanem a közben keletkező füst, valamint gőzök és gázok is.

hő- és füstelvezetés speciális konstrukció, körültekintő tervezés eredménye. A rendszert úgy alkották meg, hogy a füstöt gyorsan és hatékonyan tudja elvezetni arról a helyről, ahol a tűz lángol. A füsttől mentes helyeken lehetővé válik az azonnali mentés és a gyors evakuálás, megelőzhető a tűz berobbanása.

hő- és füstelvezetés telepítése minden épületben ajánlott, hiszen a modern épületgépészeti megoldások mindenkinek az érdekeit szolgálják.

Tudjon meg többet erről a korszerű hő- és füstelvezető rendszerről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Személyre szabott megoldást kínálunk az ingatlanokra és a megrendelői igényekre tervezve.