CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 5 727476
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Mikrotik hálózati rendszerek

mikrotik

„…Egy eszköz, ami csak azt hajtja végre, ami be lett állítva, sem többet, sem kevesebbet.”

A Lett Köztársaság egyik legnagyobb export terméke. Manapság routerekkel és különböző HGW eszközökkel elképesztő mennyiségben találkozhatunk, amelyek jobbak, vagy rosszabbak, de mi az az apróság, amitől különlegesebb ezen gyártó terméke? Első ránézésre egyesek szerint csúnyák, nem csalogatják a szemet különböző színes ledekkel, futurisztikus domináns kinézetükkel. A gyártó egyszerű letisztult formájú eszközöket, készülékeket gyárt, amelyek arra vannak kitalálva, hogy a háttérben megbújva a legnagyobb megbízhatósággal lássák el a feladatukat.

A legnagyobb előnye a rajta futó egyedi Linux alapú rendszer, amelyet RouterOS -nek hívnak. A gyártó cég gyedi rendszere, amely hihetetlen szabadságot biztosít a beállíthatóság terén. Semmilyen felesleges szolgáltatást, semmilyen felesleges munkát nem végez, mivel beüzemelése, üzemeltetése során beállított feladatait végzi csak el. Emiatt hihetetlen sebességekre képes. Részletes hálózati diagnosztikákat képes automatikusan végezni, a legolcsóbb modellek is tudják azokat a funkciókat, amiket csak a nagyobb professzionálisabb termékek.

A cég erősebben képviselteti magát az ipari szegmensben routerekkel, switchekkel, egyéb vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel, mint a civil szegmensben. Ennek ellenére rendelkeznek otthoni célra készített professzionális Soho termékekkel, amivel ipari szintű biztonságot és precizitást kapunk. Árképzésük semmiképpen sem elrugaszkodott, gyakorlatilag távolkeleti termékek árán juthatunk abszolút profi és biztonságos eszközökhöz, amelyeket úgy készítettek, hogy hosszútávon szolgáljanak minket. Kimagaslóan jó ár érték arányú termékek.

Tökéletesen hozzáigazítható vállakozása egyedi igényihez, ezen eszközök dinamikusan képesek követni vállalkozása változásait, méretének növekedését, ezzel biztosítja hálózatának, adatinak megbízható védelmét, kompromisszumok nélkül maximumon tartva hálózatának, igy a munkaállomásai sebességét, legyen az irodai, gyártási tevékenység. A legegyszerűbb eszközökkel is megvalósítható VPN elérés, amely segítségével bármilyen mobil eszközéről a világ bármely pontjáról a legmagasabb szintű katonai titkosítással érheti el vállalata adatait, úgy dolgozhat mintha bent lenne a megszokott irodájában anélkül hogy bárki „belehallgathatna” adataiba.

A MikroTikkel kisebb vállalkozások esetén is elérhetővé válik nagyvállalatok biztonsága, megfizethető áron, viszont nagyvállaltoknál sem kell semmilyen kompromisszumot kötni ezen eszközök választásakor.


Mikrotik hálózati rendszerek, a tökéletes választás!

Mikrotik hálózati rendszerekMikrotik hálózati rendszerekre megéri váltani. Fejlessze velünk a vállalkozását, tegye hatékonyabbá a cége működését a megbízható rendszerrel!

Bizonyos vállalkozásokban szükség lenne a hálózati rendszer korszerűsítésére, megváltoztatására, ugyanis a jelenlegi állapotok már nem megfelelőek a cég működéséhez. Manapság sokféle lehetőség közül válogathatnak ezzel kapcsolatban a vállalkozók, azonban nem mindenkinek egyszerű meghozni a döntést. Egyesek teljesen elvesznek a kínálatban, így több időbe is telhet, mire sikerül kiválasztani a megfelelő opciót. Erre sokaknak nincs elegendő kapacitásuk, szeretnének minél hamarabb biztonságos, kiváló teljesítményű rendszerre váltani, így szívesen fogadnak ajánlást is ennek megfelelően. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, ismerkedjen meg a Mikrotik hálózati rendszerekkel!

Mikrotik hálózati rendszerekre megéri váltani. Az általunk kínált megoldás maximálisan megfelel azoknak az elvárásoknak, amik ezen a területen felmerülhetnek. A rendszerek magas biztonsági szinttel rendelkeznek, ami mostanában kulcsfontosságú tényező a vállalkozók számára. A Mikrotik hálózati rendszerek problémamentesen, hosszú éveken át kiszolgálják a cégeket, garantáljuk, hogy elégedett lesz ezzel a megoldással. Nagy sebességgel működnek, fontos szerepet töltenek be a hatékony munkavégzésben. A vállalkozók könnyedén elérhetik a kitűzött céljaikat cégükkel kapcsolatban a megbízható hálózattal. A régi rendszerhez képest a Mikrotik sokkal jobb választás. Ez esetben egyáltalán nem szenvedhet hiányt semmiben. A Mikrotik hálózati rendszerek egyértelműen a jövőt képviselik, elengedhetetlenek a modern, felkészült vállalkozások életében.

Mikrotik hálózati rendszerekkel csak előnyökre tehet szert, próbálja ki Ön is! Honlapunkon bővebb információkat találhat szolgáltatásainkról. Cégünk minden segítséget megad a váltáshoz. Ha kérdezni szeretne a rendszerről, szolgáltatásainkról forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Mikrotik hálózati rendszerek vállalati igényekhez is!

Mikrotik hálózati rendszerekA Mikrotik hálózati rendszereket hálózati felhasználásra is ajánljuk. Válasszon modern és megbízható eszközöket az adattovábbításra, méghozzá neves gyártótól!

A lakossági és az ipari ügyfelek számára is vannak olyan, személyre szabott megoldásai a gyártónak, amiket hosszú távon is kiválóan lehet alkalmazni. Vállalatok, oktatási intézmények számára például olyan, nagy teljesítményre képes Mikrotik hálózati rendszereket ajánlunk, amiknek az erőssége a biztonságos használata. Ezeket a modelleket úgy tervezték, hogy képesek legyenek az átlagon felüli hálózati beállítások kezelésére. Ezen kívül a hálózati rendszer további pozitív tulajdonságaik közé sorolható még a nagy sebesség és a Mikrotik egyedi rendszere, ami a kompromisszumok nélküli működtetés előfeltétele.

Mikrotik hálózati rendszerekkel kapcsolatban többet is megtudhat, ha érdeklődik a kollégáinknál. A honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén válaszolunk a kérdéseire. Kérje segítségünket a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban is!

Mikrotik hálózati rendszerek: ár-érték arányban verhetetlenek

Mikrotik hálózati rendszerekMikrotik hálózati rendszerek az Ön cége számára is – megbízhatóság, nagy teljesítmény és kedvező ár egyben!

Napjaink vállalkozásainak túlnyomó többségében kiemelten fontos az adatok biztonsága, illetve a hálózat sebessége, amit kizárólag a legkorszerűbb eszközök használatával lehet elérni – a Mikrotik hálózati rendszerek ezek közé tartoznak.

Mikrotik hálózati rendszerek egyik legfontosabb tulajdonsága a kiemelkedően nagy teljesítmény, a magas biztonsági szint és az alacsony ár. Ez utóbbi azonban nem az alacsony minőség jelzője; a Mikrotik hálózati rendszerek, illetve eszközök az élvonalat képviselik! A segítségükkel még egy kisvállalkozás is olyan színvonalú eszközökhöz juthat, amelyek – jellemzően sokszoros áron – csak a nagyvállalatoknál találhatóak meg, de a cég otthoni felhasználásra is gyárt különféle eszközöket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a Mikrotik hálózati rendszerekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!