CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Mikrotik hálózati rendszerek

mikrotik

„…Egy eszköz, ami csak azt hajtja végre, ami be lett állítva, sem többet, sem kevesebbet.”

A Lett Köztársaság egyik legnagyobb export terméke. Manapság routerekkel és különböző HGW eszközökkel elképesztő mennyiségben találkozhatunk, amelyek jobbak, vagy rosszabbak, de mi az az apróság, amitől különlegesebb ezen gyártó terméke? Első ránézésre egyesek szerint csúnyák, nem csalogatják a szemet különböző színes ledekkel, futurisztikus domináns kinézetükkel. A gyártó egyszerű letisztult formájú eszközöket, készülékeket gyárt, amelyek arra vannak kitalálva, hogy a háttérben megbújva a legnagyobb megbízhatósággal lássák el a feladatukat.

A legnagyobb előnye a rajta futó egyedi Linux alapú rendszer, amelyet RouterOS -nek hívnak. A gyártó cég gyedi rendszere, amely hihetetlen szabadságot biztosít a beállíthatóság terén. Semmilyen felesleges szolgáltatást, semmilyen felesleges munkát nem végez, mivel beüzemelése, üzemeltetése során beállított feladatait végzi csak el. Emiatt hihetetlen sebességekre képes. Részletes hálózati diagnosztikákat képes automatikusan végezni, a legolcsóbb modellek is tudják azokat a funkciókat, amiket csak a nagyobb professzionálisabb termékek.

A cég erősebben képviselteti magát az ipari szegmensben routerekkel, switchekkel, egyéb vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel, mint a civil szegmensben. Ennek ellenére rendelkeznek otthoni célra készített professzionális Soho termékekkel, amivel ipari szintű biztonságot és precizitást kapunk. Árképzésük semmiképpen sem elrugaszkodott, gyakorlatilag távolkeleti termékek árán juthatunk abszolút profi és biztonságos eszközökhöz, amelyeket úgy készítettek, hogy hosszútávon szolgáljanak minket. Kimagaslóan jó ár érték arányú termékek.

Tökéletesen hozzáigazítható vállakozása egyedi igényihez, ezen eszközök dinamikusan képesek követni vállalkozása változásait, méretének növekedését, ezzel biztosítja hálózatának, adatinak megbízható védelmét, kompromisszumok nélkül maximumon tartva hálózatának, igy a munkaállomásai sebességét, legyen az irodai, gyártási tevékenység. A legegyszerűbb eszközökkel is megvalósítható VPN elérés, amely segítségével bármilyen mobil eszközéről a világ bármely pontjáról a legmagasabb szintű katonai titkosítással érheti el vállalata adatait, úgy dolgozhat mintha bent lenne a megszokott irodájában anélkül hogy bárki „belehallgathatna” adataiba.

A MikroTikkel kisebb vállalkozások esetén is elérhetővé válik nagyvállalatok biztonsága, megfizethető áron, viszont nagyvállaltoknál sem kell semmilyen kompromisszumot kötni ezen eszközök választásakor.