CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Paradox riasztórendszerek

Cégünk elsődlegesen Paradox riasztórendszerek telepítését végzi országosan.

ParadoxA Paradox SPECTRA sorozatra azért esett a választásunk, mert a megbízhatósága, minimális hibaszázaléka minket is lenyűgözött. Az évek során igazolt lett a döntésünk, több száz rendszerünk működik folyamatosan és problémamentesen.

Riasztórendszereink önállóan is működnek, azaz helyszíni hang és fényjelzéssel, bármilyen havidíjas megoldás nélkül. A Paradox vezetékes riasztók a helyi működés mellett támogatják az összes távfelügyeleti kommunikációt, bármelyik felügyeletre fel tudjuk kapcsolni az általunk telepített védelmi rendszereket. Partnercégeink jóvoltából országosan tudjuk kiszolgálni a távfelügyeleti felkapcsolásra vonatkozó igényét megrendelőinknek.

A havidíjat nem kedvelő ügyfeleink részére a Paradox riasztórendszereink mobiltelefonos átjelzésre is kínálnak több alternatívát. A leggyakoribb igény a GSM hívó illesztése a riasztóhoz, melynek segítségével a riasztórendszer egy SIM kártya segítségével felhívja a megadott telefonszámokat riasztási eseménykor. Ez egyszeri, havidíj nélkül üzemeltethető megoldás.

Paradox riasztórendszerek az IP150 modul segítségével már interneten keresztül is tudnak kommunikálni a megrendelővel, így teljesen díjmentesen értesülhetnek a riasztásokról vagy műszaki hiba jelzésekről.

Android és IOS operációs rendszerrel futó mobil eszközökre applikáció is elérhető, mely segítségével a riasztót távolról vezérleni is tudják a megrendelőink.

iparadox

További információt és ajánlatot Molnár Attila kollégánktól kérhet az info@milleralarm.hu címen, vagy a +36 70 572 7476 telefonszámon. Szívesen látjuk ügyfeleink között.

paradox-1

 

Paradox riasztórendszer: maximális biztonság az otthonokban

Paradox riasztórendszerekA Paradox riasztórendszerek többféle megoldást is bevetnek a biztonság érdekében, és mindegyik növeli annak szintjét.

A biztonság az élet minden területén fontos, így az otthonunkban is. Számos szintje létezik azonban, és mindegyik ugyanolyan fontos: a balesetek elleni védelem kialakítása, a lakás műszaki állapotának fenntartása, valamint az illetéktelen behatolás elleni védekezés egyaránt lényegesek; a Paradox riasztórendszerek ez utóbbit emelik magasabb szintre.

A Paradox riasztórendszerek alacsony hibaszázalékkal működnek, így pedig elkerülhetőek a téves riasztások. A rendszer több részegységből tevődik össze, így a megrendelők igényeihez igazítható. A Paradox riasztórendszerek helyszíni riasztással is működtethetőek, de igény szerint a távfelügyeleti rendszerekhez is csatlakoztathatóak. A használat egyszerű és praktikus, teljes mértékben a modern kor igényeihez igazítható, okos készülékek segítségével is vezérelhető, ráadásul a Paradox riasztórendszer képes interneten keresztül is kommunikálni a tulajdonosokkal, illetve a távfelügyeletet végző céggel. További előny, hogy a rendszer önmagában is megállja a helyét, azaz nincs szükség kiegészítő szolgáltatásra a hatékony működtetéséhez.

Cégünk képzett és tapasztalt szakemberei az Ön rendelkezésére is állnak, hogy a legkorszerűbb Paradox riasztórendszerek egyikével gondoskodhasson otthona, családja és értékei védelméről. A riasztórendszer telepítését, illetve igény szerint távfelügyeleti csatlakoztatását is ránk bízhatja, méghozzá országosan, vagyis hazánk bármely településén számíthat a segítségünkre. Válassza Ön is a Paradox riasztórendszert, szerelje fel otthonát a legkorszerűbb biztonsági berendezésekkel, és élvezze a maximális biztonságot!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Paradox riasztórendszerek iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretné a maximumig növelni otthona biztonságát, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Paradox riasztórendszerek, a valóban megbízható megoldás!

paradox-riasztorendszerekA Paradox riasztórendszerek nem okozhatnak csalódást a felhasználók számára. Válassza a legmegbízhatóbb opciót vállalkozása biztonságához!

A vállalkozások irodahelyiségeinek, telephelyeinek biztonsága ugyanolyan lényeges tényező manapság, mint a magáningatlanoké. A cégek többféle alternatívával is találkozhatnak e téren, amik közül még mindig népszerű a riasztórendszer telepítés. Napjainkban szinte ez már alapvető tényezőnek számít. Ahhoz, hogy a rendszer valóban hatékony védelmet nyújtson, nagyon fontos a pontossága, megbízhatósága. A téves riasztások több szempontból is problémákat okozhatnak. Rendkívül kellemetlen, ha a cégvezetőnek az éjszaka közepén kell kiutaznia az irodába, telephelyre egy vaklárma miatt. Amennyiben Ön is valóban megbízható megoldást keres a biztonság megteremtéséhez, ajánljuk figyelmébe a Paradox riasztórendszereket!

Paradox riasztórendszerek ideális alternatívát nyújtanak a munkahelyek védelméhez. Munkánkhoz nem véletlenül ezt a márkát választjuk, ugyanis a Paradox rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy minimális hibaszázalékkal működnek, így mindig pontosan, időben észlelik a tényleges bajt. A Paradox riasztórendszer alkalmazása mellett elfelejtheti a kényelmetlen esti riasztásokat, felesleges stresszt, így pedig sokkal könnyebbek a mindennapok. A Paradox riasztórendszerek hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják a felhasználókat. Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz az általunk kínált megoldással.

Tapasztalja meg a Paradox riasztórendszer előnyeit, keressen bennünket a telepítéshez! A munkálatoknál a precizitásra nagy gondot fordítunk, hiszen ez szintén lényeges tényező a pontos rendszerekkel kapcsolatban. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A telepítést rövid határidővel vállaljuk, megkeresése után hamar megkezdjük a munkálatokat az adott helyszínen. Ha kérdezni szeretne a rendszerről, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Paradox riasztórendszerek: a legjobb választás!

paradox-riasztorendszerekParadox riasztórendszerek, a legjobb megoldás a vállalkozás biztonsági koncepciójának kialakításához, megbízható, időtálló alternatíva!

Nem csupán a magáningatlanok vannak veszélyben a betörések szempontjából, hanem a vállalkozások telephelyei, irodái is. Éppen ezért fontos, hogy a cégvezetők mihamarabb gondoskodjanak olyan megbízható megoldásról, ami százszázalékos védelmet nyújt. Amennyiben Ön is elkerülné a kellemetlenségeket, anyagi károkat, ajánljuk figyelmébe a Paradox riasztórendszereket!

Paradox riasztórendszerek az egyik legjobb megoldást biztosítják a telephely, iroda teljeskörű védelméhez. Az általunk kínált alternatíva minden szempontból megfelel a kor elvárásainak. Megbízható, precíz, folyamatosan gondoskodik a maximális biztonságról, garantáljuk, hogy elégedett lesz a telepített rendszerrel. A riasztók hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják az ügyfeleket.

Tapasztalja meg Ön is a modern rendszer előnyeit, és bízza ránk a telepítését! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.