CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Paradox riasztórendszerek

Cégünk elsődlegesen Paradox riasztórendszerek telepítését végzi országosan.

ParadoxA Paradox SPECTRA sorozatra azért esett a választásunk, mert a megbízhatósága, minimális hibaszázaléka minket is lenyűgözött. Az évek során igazolt lett a döntésünk, több száz rendszerünk működik folyamatosan és problémamentesen.

Riasztórendszereink önállóan is működnek, azaz helyszíni hang és fényjelzéssel, bármilyen havidíjas megoldás nélkül. A Paradox vezetékes riasztók a helyi működés mellett támogatják az összes távfelügyeleti kommunikációt, bármelyik felügyeletre fel tudjuk kapcsolni az általunk telepített védelmi rendszereket. Partnercégeink jóvoltából országosan tudjuk kiszolgálni a távfelügyeleti felkapcsolásra vonatkozó igényét megrendelőinknek.

A havidíjat nem kedvelő ügyfeleink részére a Paradox riasztórendszereink mobiltelefonos átjelzésre is kínálnak több alternatívát. A leggyakoribb igény a GSM hívó illesztése a riasztóhoz, melynek segítségével a riasztórendszer egy SIM kártya segítségével felhívja a megadott telefonszámokat riasztási eseménykor. Ez egyszeri, havidíj nélkül üzemeltethető megoldás.

Paradox riasztórendszerek az IP150 modul segítségével már interneten keresztül is tudnak kommunikálni a megrendelővel, így teljesen díjmentesen értesülhetnek a riasztásokról vagy műszaki hiba jelzésekről.

Android és IOS operációs rendszerrel futó mobil eszközökre applikáció is elérhető, mely segítségével a riasztót távolról vezérleni is tudják a megrendelőink.

iparadox

További információt és ajánlatot Molnár Attila kollégánktól kérhet az info@milleralarm.hu címen, vagy a +36 70 572 7476 telefonszámon. Szívesen látjuk ügyfeleink között.

paradox-1

 

Paradox riasztórendszerek: a legjobb választás!

paradox-riasztorendszerekParadox riasztórendszerek, a legjobb megoldás a vállalkozás biztonsági koncepciójának kialakításához, megbízható, időtálló alternatíva!

Nem csupán a magáningatlanok vannak veszélyben a betörések szempontjából, hanem a vállalkozások telephelyei, irodái is. Éppen ezért fontos, hogy a cégvezetők mihamarabb gondoskodjanak olyan megbízható megoldásról, ami százszázalékos védelmet nyújt. Amennyiben Ön is elkerülné a kellemetlenségeket, anyagi károkat, ajánljuk figyelmébe a Paradox riasztórendszereket!

Paradox riasztórendszerek az egyik legjobb megoldást biztosítják a telephely, iroda teljeskörű védelméhez. Az általunk kínált alternatíva minden szempontból megfelel a kor elvárásainak. Megbízható, precíz, folyamatosan gondoskodik a maximális biztonságról, garantáljuk, hogy elégedett lesz a telepített rendszerrel. A riasztók hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják az ügyfeleket.

Tapasztalja meg Ön is a modern rendszer előnyeit, és bízza ránk a telepítését! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.