CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Schrack Seconet tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Legyen szó közigazgatási intézményekről, gyártó üzemekről, irodaházakról vagy a mindennapi élet egyéb területeiről, mindenütt vannak olyan különleges értékek, amelyeket védeni kell a tűztől. Elsődlegesen az emberi élet és az üzemi berendezés védelméről van szó, ugyanakkor figyelemmel kell lenni a nem anyagi jellegű értékek megtartására is. A Schrack tűzjelző rendszerei gyorsan és megbízhatóan védik az emberi életet és a tárgyi értékeket.

tuzjelzo-2

A Schrack tűzjelző központok modulárisan konfigurálhatók és bővíthetők. Együtt nőnek az adott biztonsági igénnyel, és már a kis és közepes objektumok is jutányosan hozzájuthatnak az optimális modern biztonsági rendszerekhez. Amikor nő a vállalkozása, az Ön Schrack tűzjelző központja egyszerűen együtt nő vele. Komplex rendszert alakíthat ki, amennyiben hálózatba köti további Schrack vészjelző központjait.

Rugalmas hálózati topológia.

A kétirányú, digitális átviteli eljárás lehetővé teszi a szenzor és a központ közötti állandó adatpárbeszédet. Egyetlen két eres primer vezetéken kerülnek az információk a központból a hálózati elemekhez, és vissza, illetve ez végzi az eszközök áramellátását is.

tuzjelzo-3

A központ indítja, ellenőrzi és azonosítja az összes szenzort egyenként, felismeri a szenzor állapotának változásait. A hálózaton belül egységes az átviteli technika, így egyetlen hálózat használható az összes jelzési módhoz. Ez Önnek a következőket jelenti: a vezetékháló költségtakarékos telepítését, a hálózati elemek gyors üzembe helyezését és karbantartását.

További információt és ajánlatot Molnár Attila kollégánktól kérhet az info@milleralarm.hu címen, vagy a +36 70 572 7476 telefonszámon. Szívesen látjuk ügyfeleink között.

Tűzjelző karbantartással a folyamatos, megbízható működésért

Tűzjelző karbantartásTűzjelző karbantartás nélkül nincs megbízható védelem! Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásunkat kedvező áron!

Szerencsére egyre többen döntenek a tűzjelző rendszer telepítse mellett. Ez nagyszerű dolog, hiszen a rendszer életeket menthet azzal, hogy időben jelzi a bajt és így van idő kimenekülni az égő épületből. Azonban nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a tűzjelző karbantartásól is, ami nélkül nem lehetünk biztosak a megbízható működésben!

tűzjelző karbantartás általában nem tart sokáig és nem is kerül sokba. Viszont elengedhetetlen, hogy rendszeresen megnézessük egy szakemberrel a készüléket, hogy megfelelően működik-e, hogy valóban riasztana-e egy esetleges tűzesetnél. A rosszul működő tűzjelző ugyanis hamis biztonságérzetet adhat, és ez súlyos gondokhoz vezethet!

Amennyiben tűzjelző karbantartáshoz keres megbízható szakembert vagy épp most szeretné telepíttetni a rendszert, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!