CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 638 8999
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Hikvision video megfigyelő rendszerek

A video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi.

A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.

A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal, közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva, újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

Turbo HD technológia

A video technikai rendszerek változása és fejlődése a biztonsági rendszer szerelő partnereket folyamatos kihívás elé állítja, melyben a régi eszközök újra történő cseréje egy komplex megoldandó feladat. A kompatibilitás az egyik legfontosabb kérdés, mely egy csere, vagy bővítés során előtérbe kerül. Szakértelmet igényel, hogy figyelembe véve a meglévő kábelezést, a struktúrát az ügyfél továbbra is kiváló minőséget és használható rendszert kapjon. Olyan eszköz kell, mely ezen igényeket egyesíti, és egyben költséghatékony is. Ez a Hikvision termék kínálatában a Turbo HD.

hikvision-turbo-hd

A Turbo HD kifejezetten analóg rendszereket használó partnerek részére fejlesztett HD video megfigyelő rendszer, mely jó választás mind technológia, költség és minőség tekintetében is.
Elérhető analóg termék kínálatok:
- Analóg SD kamerák
- Analóg HD 720p felbontású kamerák
- Analóg HD 1080p felbontású kamerák
- Turbo HD tribrid rögzítők (DVR)

IP technológia

A Hikvision teljes IP termék palettát kínál, megtalálhatóak benne 1.3 – 6 MP felbontású kamerák, 4 – 256 csatornás rögzítők, szerver és kliens szoftverek, encoderek, egyéb kiegészítők is.

hikvision-ip

Smart IP:
A Hikvision ipari területek megfigyelésére is teljes körű, szektorspecifikus Smart IP megoldást kínál, hogy a termelés és a kültér biztonsága egyaránt garantálható legyen. A Hikvision Darkfighter kamerák kimagasló érzékenységüknek köszönhetően a legsötétebb helyeken is használhatók 24-órás védelemre – akár kiegészítő megvilágítás nélkül is. Járművek behajtása az automatikus rendszámfelismerő modul segítségével kontrollálható, a különböző analitikai szabályok megsértése esetén pedig automatikus riasztás indulhat. A Smart rögzítők és Smart kamerák professzionális menedzsmentjét az iVMS-5200 szoftver látja el.

További információt és ajánlatot Molnár Attila kollégánktól kérhet az info@milleralarm.hu címen, vagy a +36 70 572 7476 telefonszámon. Szívesen látjuk ügyfeleink között.

Hikvision video megfigyelő rendszerek: ideális választás!

Hikvision video megfigyelő rendszerekHikvision video megfigyelő rendszerekkel maximális biztonságban tudhatja vállalkozását. Legyen körültekintő, válasszon professzionális opciót!

Sajnos nem csupán a magáningatlanok, hanem a vállalkozások telephelyei is ki vannak téve kockázatoknak az illetéktelen behatolók szempontjából. Óriási károkat képesek okozni, a helyreállítás pedig rengeteg kiadással járhat. Egyes vállalkozók szeretnék megelőzni a bajokat, ezért szívesen telepíttetnének megbízható megfigyelő rendszereket, amikkel megalapozhatják a telephely biztonságát. Amennyiben Ön is szeretne minőségi, professzionális alternatívát alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a Hikvision video megfigyelő rendszereket!

Hikvision video megfigyelő rendszerekkel tökéletes biztonságban tudhatja a vállalkozás telephelyét. A márka szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre, a rendszerek számos előnnyel rendelkeznek. Maximálisan megfelelnek a kor és a szakmai követelményeknek, érdemes a Hikvision mellett dönteni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!