CÍM: 4030 Debrecen, Bihari u. 39.
MOBIL: +36 70 5 727476
E-MAIL: INFO@MILLERALARM.HU

Hikvision video megfigyelő rendszerek

A video megfigyelő rendszerek fejlesztése és gyártása terén világelső céget különleges kialakítások, igényes tervezés és minden igényt kielégítő termékkínálat jellemzi.

A gyártott eszközök között egyaránt megtalálhatók nagy választékban kamerák, rögzítők és a hozzájuk tartozó video menedzsment szoftverek.

A HIKVISION 2001. év során történt megalapítása után, dinamikus növekedés mellett, mára vezető szerepet képvisel a biztonságtechnikai piacon. A HIKVISION az egyik legnagyobb fejlesztőcsapattal, közel 6000 mérnök munkatárssal rendelkezik. A fejlesztés és kutatás terén, az éves bevétel 8%-át erre a célra használva, újabb és újabb megoldásokkal tudnak megjelenni a piacon.

Turbo HD technológia

A video technikai rendszerek változása és fejlődése a biztonsági rendszer szerelő partnereket folyamatos kihívás elé állítja, melyben a régi eszközök újra történő cseréje egy komplex megoldandó feladat. A kompatibilitás az egyik legfontosabb kérdés, mely egy csere, vagy bővítés során előtérbe kerül. Szakértelmet igényel, hogy figyelembe véve a meglévő kábelezést, a struktúrát az ügyfél továbbra is kiváló minőséget és használható rendszert kapjon. Olyan eszköz kell, mely ezen igényeket egyesíti, és egyben költséghatékony is. Ez a Hikvision termék kínálatában a Turbo HD.

hikvision-turbo-hd

A Turbo HD kifejezetten analóg rendszereket használó partnerek részére fejlesztett HD video megfigyelő rendszer, mely jó választás mind technológia, költség és minőség tekintetében is.
Elérhető analóg termék kínálatok:
- Analóg SD kamerák
- Analóg HD 720p felbontású kamerák
- Analóg HD 1080p felbontású kamerák
- Turbo HD tribrid rögzítők (DVR)

IP technológia

A Hikvision teljes IP termék palettát kínál, megtalálhatóak benne 1.3 – 6 MP felbontású kamerák, 4 – 256 csatornás rögzítők, szerver és kliens szoftverek, encoderek, egyéb kiegészítők is.

hikvision-ip

Smart IP:
A Hikvision ipari területek megfigyelésére is teljes körű, szektorspecifikus Smart IP megoldást kínál, hogy a termelés és a kültér biztonsága egyaránt garantálható legyen. A Hikvision Darkfighter kamerák kimagasló érzékenységüknek köszönhetően a legsötétebb helyeken is használhatók 24-órás védelemre – akár kiegészítő megvilágítás nélkül is. Járművek behajtása az automatikus rendszámfelismerő modul segítségével kontrollálható, a különböző analitikai szabályok megsértése esetén pedig automatikus riasztás indulhat. A Smart rögzítők és Smart kamerák professzionális menedzsmentjét az iVMS-5200 szoftver látja el.

További információt és ajánlatot Molnár Attila kollégánktól kérhet az info@milleralarm.hu címen, vagy a +36 70 572 7476 telefonszámon. Szívesen látjuk ügyfeleink között.

Gondoskodjon a biztonságról korszerű video megfigyelő rendszerrel!

video megfigyelő rendszerVállalkozást indít, és szeretne az értékei, a munkatársai védelméről megfelelően gondoskodni?  Használja megbízható video megfigyelő rendszerünket!

Mindenki igyekszik a tulajdonára megfelelően ügyelni, az értékes tárgyakat biztonságban tárolni. A különböző munkaterületeken rengeteg nagy értékű tárgy, felszerelés elhelyezésére kerül sor, amelyek nélkülözhetetlenek a feladatok ellátásához.

Sok esetben nem csak a használati eszközökre, hanem az emberek testi épségének védelmére is kiemelt figyelmet szükséges fordítani. Vannak olyan területek, ahol nagyobb eséllyel jelenhetnek meg illetéktelenek, akiket távol kell tartani.

A korszerűen kialakított, egyszerűen kezelhető, mindent folyamatosan rögzítő video megfigyelő rendszer erre a célra szolgál. Nagy előnye a visszatartó ereje, mivel felveszi a történéseket, így bizonyítható a jogellenes magatartás.

A széles választéknak köszönhetően nem okozhat gondot a célnak leginkább megfelelő termékek kiválasztása. Tudjuk, hogy mennyire fontos a lehető legjobb biztonságtechnikai megoldás, ezért ennek megfelelő felszereléssel várjuk.

Az egyéni igények szerint használható, ugyanakkor költséghatékonyan működtethető eszközök nagy segítséget jelentenek a vállalkozások, és a magánemberek számára is. A magas minőségű, speciálisan kivitelezett kamerák éjszaka is kifogástalan rögzítést tesznek lehetővé. Intézmény, létesítmény, üzlet, valamint szabadtéren tárolt értékek esetében is érdemes a nálunk elérhető, hosszú időn keresztül megbízható video megfigyelő rendszer alkalmazása mellett dönteni.

Felügyelje az értékeit, és gondoskodjon az adott területen tartózkodó emberek biztonságáról is hatékonyan! Használja ki a modern megoldások előnyeit, és előzze meg a komoly problémák kialakulását!

Nálunk hozzájuthat ahhoz a video megfigyelő rendszerhez, ami éjjel-nappal kiválóan tölti be a szerepét. Lehetősége van különböző típusú eszközök közül választani, amelyekről részletesen informáljuk. Keressen bennünket egyéni igényeivel, és tegyen egyszerűen a magasabb fokú biztonságért!

Video megfigyelő rendszerek a magasabb fokú biztonságért

video megfigyelő rendszerekTechnikai eszközöket keres a raktár felügyeletéhez? Törekszik a helyszín állandó megfigyelésére? Alkalmazza a biztonságot nyújtó video megfigyelő rendszereinket!

A különösen nagy értékű ingatlanok esetében célszerű a védelmi szempontok miatt kamerákat felszerelni, főként akkor, ha hosszabb időn keresztül nem tartózkodnak az épületben. Biztonságtechnikával foglalkozó cégünknél megtalálja a legmegfelelőbb berendezést, amit rövid idő alatt üzembe helyezhet, és problémamentesen használhat.Termékeink kiváló minőségűek, és magas színvonalon látják el a feladataikat.

A kamerákon kívül rögzítőket, szoftvereket, és egyéb kiegészítőket is megtalál nálunk. Szakembereink folyamatosan fejlesztenek, aminek köszönhetően új megoldásokkal szolgálnak a megrendelőink számára.

Nem csak az ipar különböző ágazataiban van szükség ezeknek a termékeknek az alkalmazására, hanem a vállalkozások, a telephelyek, a raktárak is egyre inkább igénybe veszik a védelmi eszközöket. Ezeket biztosítani tudjuk a kéréseknek megfelelően.

Ha szeretné a régi berendezését lecserélni, vagy bővítést tervez, akkor keressen bennünket! Biztos lehet benne, hogy a legmegfelelőbb video megfigyelő rendszerhez juthat hozzá!

Napjainkban egyre gyakrabban fordulnak elő lopások, és nem megfelelő viselkedési formák, amelyek súlyos következményekkel járhatnak. Az állandó megfigyelés segít abban, hogy felderítsék a kárt okozó személy hollétét, és felelősségre tudják vonni.

A kamerák érzékenysége lehetővé teszi, hogy éjszaka is jó minőségű rögzítés történjen. A közlekedés biztonsága javítható az általunk gyártott eszközök segítségével.

Kiszolgáljuk az intézményeket, a szállodákat, az áruházakat, és a bankokat is. A felvételek visszanézhetőek, így egyszerűen és gyorsan felderíthetőek az események.

Érezze magát biztonságban, és védje a cége vagyonát a video megfigyelő rendszerek segítségével! Ismerje meg az általunk kínált termékeket, és jusson a legjobb megoldásra! Készséggel állunk a rendelkezésére, hívjon bennünket telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet!

Video megfigyelő rendszerekkel megalapozhatja szállodája biztonságát!

video megfigyelő rendszerVideo megfigyelő rendszerek minden területre, kedvező áron, megbízható minőségben! Keressen minket, alapozza meg szállodája biztonságát is termékeinkkel!

Egy szállodában a vendégek jogosan várják el a tisztaságot, a barátságos kiszolgálást, a kényelmet és az otthonos körülményeket és az is teljesen természetes, hogy biztonságos feltételek között szeretnének pihenni. A biztonság megteremtésének sok módja van, de mindenképpen a legnépszerűbbek közé tartozik a video megfigyelő rendszer telepítése.

Sokan, ha a video megfigyelő rendszer kerül szóba, elsőként az ipari telephelyek ellenőrzésére gondolnak, pedig ezeknek a rendszereknek az élet más területein is megvan a létjogosultságuk. Nagy hasznukat vehetjük például egy nagy területű, sok szobával rendelkező szállodában is, ezzel megalapozva a vendégek biztonságát és persze az értékeik megőrzését. A video megfigyelő rendszernek köszönhetően mindenről tudomást szerezhetünk, ami a hotel folyosóin vagy a vendégek számára fenntartott közösségi terekben történik. Azonnal láthatjuk, ha váratlan esemény történik, esetleg valakinek segítségre van szüksége vagy valami miatt szükség lenne a dolgozók közbelépésére. A video megfigyelő rendszernek komoly elrettentő ereje is van, de nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy ha káreseményt jelent be egy vendég, akkor egyből vissza lehet nézni, hogy mi is történt pontosan. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan kézre keríthető az elkövető. A video megfigyelő rendszerrel számos kellemetlenségtől kímélhetjük meg a hotel vendégeit és munkatársait, így érdemes a telepítés mellett dönteni.

Cégünk régóta foglalkozik a Hikvision video megfigyelő rendszerekkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban. Bátran ajánljuk őket az ipari területek mellett hotelek részére is. Kedvező árakkal várjuk ügyfeleink megkeresését.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a video megfigyelő rendszerekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Hikvision video megfigyelő rendszerrel semmi sem marad észrevétlen!

Hikvison video megfigyelő rendszerHikvision video megfigyelő rendszer kompletten, megfizethető áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk bizalommal, ha minden eseményről szeretne tudni!

Természetes, hogy egy cégtulajdonos mindent megtesz azért, hogy a raktára biztonságban legyen, illetve, hogy illetéktelenek ne tudjanak behatolni a telephelyére. Erre többféle módszer is van, de semmi esetre sem szabad alábecsülni a kamerarendszerek jelentőségét. A Hikvison video megfigyelő rendszer használatának számos előnye van, olvasson tovább, ha szeretné jobban megismerni!

Hikvison video megfigyelő rendszer fontos szerepet játszik a megelőzésben, hiszen egyik bűnöző sem szeret feleslegesen nagy kockázatot vállalni, ezért inkább elkerülik a megfigyelt területeket. A rendszer további előnye, hogy ha mégis valamilyen kár éri a raktárkészletet, akkor könnyen visszanézhető, hogy mi is történt pontosan.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de kérdése merült fel a Hikvison video megfigyelő rendszerekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal bővebb információért!

Hikvision video megfigyelő rendszerek: ideális választás!

Hikvision video megfigyelő rendszerekHikvision video megfigyelő rendszerekkel maximális biztonságban tudhatja vállalkozását. Legyen körültekintő, válasszon professzionális opciót!

Sajnos nem csupán a magáningatlanok, hanem a vállalkozások telephelyei is ki vannak téve kockázatoknak az illetéktelen behatolók szempontjából. Óriási károkat képesek okozni, a helyreállítás pedig rengeteg kiadással járhat. Egyes vállalkozók szeretnék megelőzni a bajokat, ezért szívesen telepíttetnének megbízható megfigyelő rendszereket, amikkel megalapozhatják a telephely biztonságát. Amennyiben Ön is szeretne minőségi, professzionális alternatívát alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a Hikvision video megfigyelő rendszereket!

Hikvision video megfigyelő rendszerekkel tökéletes biztonságban tudhatja a vállalkozás telephelyét. A márka szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre, a rendszerek számos előnnyel rendelkeznek. Maximálisan megfelelnek a kor és a szakmai követelményeknek, érdemes a Hikvision mellett dönteni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!